ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Ίσως γι αυτό φρόντισαν να την προβάλλουν... μαύρα μεσάνυχτα.

 



Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" κ. Αρτέμης Σώρρας τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην  ΕΡΤ και στον κ. Διονύση Μποτώνη στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων  . 

Ο κ. Αρτέμης Σώρρας  έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το τι είναι αυτό που διακυβεύεται στις εκλογές, για το πώς η "Ελλήνων Συνέλευσις" μπορεί να ανατρέψει την οικονομική και ηθική κατάπτωσης της κοινωνίας μας, αλλά και το τι σημαίνει πραγματική "μεταρρύθμιση". 
"...Μιλάμε για μια αναδιάρθρωση της οικονομίας για μια πραγματική ανάπτυξη έτσι όπως έχουμε θέσει τα θέματα εμείς αλλά και για τον πλούτο, από που ευρίσκεται ο πλούτος και περιμένει καρτερικά τον Έλληνα Πολίτη να συστρατευτεί και να ενωθεί σε ένα πραγματικό Πολιτικό Ελληνικό Φορέα.. και επιμένω Ελληνικό Φορέα..." τονίζει και συνεχίζει... " Πολλοί έχουν μιλήσει για "αλλαγή"... τι εννοούν αλλαγή; Να αλλάξουμε ρούχα;;... Εγώ μιλάω για Μεταρρύθμιση μετά από τον αποστατικό ρυθμό που δεν ζει και δεν βιώνει κανένας και ζούμε σε μια ψευδαίσθηση δήθεν και τάχα μου το αληθινό, ενώ είναι ο,τιδήποτε ψεύτικο και μακρύτερα της αλήθειας...Ουσιαστικά το λένε Οικονομία "Α, ωραία ξεχρεώσαμε..." Άρα σήμερα ο πλανήτης κυνηγάει το χρέος και επιμένω: 500 τρισεκατομμύρια λένε ότι είναι το χρέος του πλανήτη - είναι πολύ παραπάνω...Μα πού να χρωστάει ο πλανήτης και σε ποιον; έχει πολύ μεγάλη σημασία...Άρα δεν γίνεται να κάνουμε στείρες πολιτικές και να μιλάμε για ανθρώπινες υπάρξεις που η πραγματική οικονομία παράγεται από τον ίδιο τον πολίτη... γιατί αυτός κάνει πολιτική..."



 Σχετικά με το ποια είναι η πρώτη μεταρρύθμιση που θα κάνει η Ελλήνων Συνέλευσις, όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας ο κ. Σώρρας απαντά; 
"... Για να μιλήσουμε για μια μεγάλη μεταρρύθμιση, θα μιλήσουμε για μια Παιδεία... που "Παιδεία"  είναι να ενθυμηθεί ο Άνθρωπος που ήρθε εδώ και ενσαρκώθηκε σε ποιον στόχο και σκοπό είναι η ενσάρκωση του, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται... Καταλαβαίνετε όλοι ότι είμαστε συλλογικά όντα... δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας. Ένας; ποτέ! Άρα είμαστε πάνω από δύο που σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη την συλλογικότητα κι αυτή προέχει... Άρα στον πλανήτη μας διδάχθηκαν όλοι τα "ατομικά δικαιώματα". Μα το "δικαίωμα" το έχει ο σκλάβος... Άρα η συλλογικότητα προέχει της ατομικότητας και σήμερα η συλλογικότητα θα πρέπει να δράσει σε μια πραγματική Παιδεία για να κατανοήσει ο καθένας για ποιον λόγο είναι εδώ, για ποιον λόγο είναι στην ενσάρκωση του και στην Πολιτεία και δη, μέσα από πραγματικές διαδικασίες να καταλάβει και να κατανοήσει το ταλέντο του, να αρχίσει  να εργάζεται. Ο Έλληνας εργάζεται, δεν δουλεύει!. Όλοι κάναμε "δουλειά". Δουλειά σημαίνει δούλος... Άρα εμείς οι Έλληνες από τότε που είμαστε στην δημιουργία, όχι μόνο σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά στην κοσμοθέαση μας, έχουμε Εργασία, δεν έχουμε δουλειά. Κάνουμε αυτό που θέλουμε... Σήμερα κανένας δεν κάνει αυτό που θέλει. Κανένας δεν κάνει το ταλέντο του. Υπάρχουν πολλά ταλέντα τα οποία πνίγονται μέσα σε καθεστώτα... υπάρχουν πραγματικά άριστοι άνθρωποι με πολύ καλά ταλέντα, με πραγματικές συνθέσεις ψυχών που αξίζει τον κόπο στην ίδια την Πολιτεία... και σήμερα έχουμε βάλει σκουπίδια να διοικούν τα παιδιά μου και δη, με νόμους που δεν είναι καν για εμένα... ας το δούμε πολύ σοβαρά λοιπόν γιατί είναι κοινωνικό το θέμα κι αν με ρωτάτε, ξεκινώντας από μια πραγματική Παιδεία..."

Ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις τοποθετήθηκε επίσης για το μεταναστευτικό, για την άμυνα και την εξωτερική πολιτική της χώρας: "...Άρα κατανοείτε για το τι μπορεί να αλλάξει στην χώρα; Τα πάντα θα αλλάξουν στην χώρα! Θα είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο, να βάλουμε μια διαδικασία στην σειρά, με μια ανάπτυξη άπειρης διαδικασίας και το γεγονός ότι χρειαζόμαστε χέρια... Δεν μπαίνεις σε καμία χώρα, αν δεν έχεις βίζα κι αν δεν σε καλέσουν... Θα ήθελα λοιπόν να καλώ κόσμο και δεν με ενδιαφέρει αν είναι από το Πακιστάν αν είναι από το Μπαγκλαντές, ο Άνθρωπος είναι Άνθρωπος κι αν είναι Κινέζος ή είναι ο,τιδήποτε... να έρθει, να εργαστεί και να έχει λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα. Το να μην επιλέγω, πραγματικά με ξεπερνάει και βεβαίως, να έχει παραπάνω δικαιώματα ο επήλυδας από τον Αυτόχθονα Έλληνα; Αυτό πραγματικά είναι τραγικό... και πώς έχει επιτραπεί; Πώς να έχεις περισσότερα δικαιώματα από τον Αυτόχθονα; Πώς να έχουμε εμείς οι Έλληνες περισσότερα δικαιώματα από τον Αμερικανό πολίτη; Δεν συμβαίνει πουθενά στον πλανήτη... στην χώρα μας γιατί συμβαίνει; ..." διερωτάται ο κ. Σώρρας και καταλήγει:
" Επιμένω ότι θέλω να επιλέξω να έρθουν να δουλέψουν σε μια τεράστια ανάπτυξη που και 3-4 εκατομμύρια εργάτες, αυτή η χώρα μπορεί να αντέξει για να κατασκευαστούν αυτά που πρέπει σε μια πραγματική ανάπτυξη, όχι μόνο του ΥΠΕΧΩΔΕ, αλλά σε όλη την Ελληνική επικράτεια... 
 Άρα δεν είναι θέμα ρατσισμού.. γιατί να μην επιλέξω; Τι μου βάζεις διαφήμιση και μου μαζεύεις την σάρα και την μάρα; Τι είναι αυτά; Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης;; Ποιας κυβέρνησης; Της Ελληνικής;.. Ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους... έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα!..."

'Οσον αφορά την Τουρκία, η οποία βρισκόταν επίσης σε εκλογική διαδικασία, αλλά και σχετικά με την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας δήλωσε το εξής: " Θα δείτε στις επόμενες μέρες... μήνες, θα το δούμε ότι όλος ο πλανήτης συστρατεύεται να μπει σε μια ευθυγράμμιση και της οικονομίας από έναν παράγοντα που πραγματικά μπορεί να αρχίσει να κάνει το χρέος συμπαγές, χωρίς να πουλάει φούσκες... τι θέλω να πω...ναι.. υπάρχει δυναμική αυτή την στιγμή... όλες οι χώρες χρωστάνε και η Τουρκία χρωστάει,  όλη η Ευρώπη.. όλοι χρωστάνε κι όλοι έχουν πρόβλημα! Άρα ευθυγραμμίζονται πράγματα τα οποία στις επόμενες μέρες πραγματικά θα έχετε εκπλήξεις... και θα λέτε "Δεν είναι δυνατόν! Πώς συμβαίνει..."
 Άρα αλλάζει όλος ο χάρτης...Βεβαίως είναι πολυεπίπεδα και πολυσύνθετα τα πράγματα με την Τουρκία. Τα συμφέροντα δεν είναι του Ερντογάν που έχει 100 καρκίνους και πεθαίνει... ούτε των ανθρώπων στην Τουρκία...Εκεί σήμερα που λέγεται "Τουρκία" και ονομάστηκε από το 1925 από τον Αταρτούκ ... εκεί είναι η γη των προγόνων μου... Είναι τα τοπωνύμια τα δικά μου... Αυτή η χώρα είναι δικιά μου και υπάρχουν συνθήκες πώς θα λειτουργήσει η Τουρκία... το ότι δεν έχει αναφερθεί κανένας σε μια εξωτερική πολιτική είναι ένα μεγάλο θέμα και θέμα δικό μας που θα το λύσουμε στην Ελλήνων Πολιτεία...Εγώ βλέπω σημαίες που σήμερα πέφτουν... λιώνουν. Σημαίες! Δεν βλέπω "χώρες" και "κράτη" έτσι όπως το έχουν στήσει... Άρα σε ένα άλλο επίπεδο συζήτησης, απλά υπάρχουν σημαίες και απλά μιλάνε οι σημαίες. Δεν μιλάνε οι σημαίες! Θα πάμε στην βάση εκεί που πρέπει για το ανθρώπινο κοινωνικό σύνολο της κάθε χώρας..." ...Μιλάμε για ένα Αιγαίο το οποίο το έχουν οι παπάδες του Άγιου Όρους... Ξεκινάμε από πολύ βαθιά θέματα και θα πρέπει να μπούμε σε μια άλλη διαδικασία.. ένα Άγιο Όρος το οποίο είναι ένα Βατικανό ουσιαστικά το οποίο κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα... δεν είναι υφαλοκρηπίδας, αλλά μια ολική διαδικασία συνόρων αλλά και κατεχόμενων... "Πώς το κατέχεις; Με ποιους όρους το κατέχεις;" ... Το συμβόλαιο της Τουρκίας όταν έμεινε στην διαδικασία της και αναπτύχθηκε σαν κράτος και δη, στην παγκόσμια σκηνή υπέγραψε συμφωνία ότι δεν θα αλλαχθεί κανένα τοπωνύμιο, θα σεβαστεί πληθυσμούς... έγινε κάτι από αυτό; Αντιθέτως έχει αλλάξει τοπωνύμια. Γιατί; Ποιος μίλησε; Υπήρξε κάποιος από το Υπουργείο Εξωτερικών να μιλήσει; Υπήρξε μια πολιτική βούληση από την Ελλάδα να μιλήσει; Παρά έβγαλαν τον Ιπποκράτη ότι είναι Τούρκος! Τι άλλο να πω; Και τον Μέγα Αλέξανδρο Αλβανό... Πού είναι η Πολιτεία; Που είναι το Υπουργείο εξωτερικών; Που είναι το Υπουργείο Πολιτισμού; Που είναι οι φορείς; Δεν έχω; Τι κάνω; πρέπει να αποκτήσω και πρέπει τάχιστα να τρέξουμε σε αυτή την διαδικασία.."

 Ο κ. Σώρρας μίλησε επίσης για την Δημόσια Υγεία που πρέπει να μπει σε νέα βάση και να αποτελεί πράγματι το Α και Ω για τον άνθρωπο. Αναφέρθηκε για το τι θα γίνει με κυβέρνηση "Ελλήνων Συνέλευσις" στον τομέα της Ενέργειας αλλά και στο νερό, που ως δημόσια αγαθά είναι αδιανόητο να πωλούνται..
 Μίλησε για τις  δήθεν "επενδύσεις" και τους άφραγκους "επενδυτές" που παίρνουν δάνεια με εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου, για τις εξορύξεις και ποιες δεν χρειάζεται να γίνουν, για τον πρωτογενή τομέα που θα καταστήσει αυτάρκη την χώρα μας, για την βιομηχανία, αλλά και την οικοτεχνία που θα ανθίσει ξανά σε όλη την Ελλάδα.

 Σχετικά με το θα γίνει με τα "κόκκινα δάνεια", γενικότερα με τα "χρέη" των Ελλήνων πολιτών, αλλά για τον κατώτατο μισθό  την επόμενη μέρα με κυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις ο κ. Αρτέμης Σώρρας ήταν απολύτως σαφής: "...Η Ελλήνων Συνέλευσις δηλώνει ότι με κυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις μπαίνει ένα Χ σε όλα! δεν χρωστάει κανένας τίποτα και πάμε από την αρχή... Αλλιώς πώς θα φτιάξουμε πλούτο και πραγματική οικονομία; Με δάνεια; Με χρέος; Πού; Μπορώ σε ένα θέμελο που είναι  μπαλωμένο και έχει ανατιναχτεί τόσες φορές να κτίσω πάνω σε αυτό; Προτιμώ να το γκρεμίσω και να φτιάξω κάτι νέο, που θα έχει βάσεις, θα έχει ισότητα...Το στοίχημα της Ελλήνων Πολιτείας - και πραγματικά είναι μια δέσμευση η οποία... αν δεν κάνω αυτό που λέω, είναι κατατεθειμένα στον Άρειο Πάγο και βεβαίως οι επιπτώσεις θα είναι σε εμένα... Τα χρήματα, το ποσό που θα χρειάζεται για να βιώσει ένας άνθρωπος δεν θα είναι παραπάνω από το 50% του κατώτερου μισθού και από εκεί και πάνω ...για ο,τιδήποτε θέλει στην ζωή του. Άρα αυτό τα λέει όλα... μπαίνει σε μια σειρά... Μπορούμε να αναλύουμε για μέρες το πρόγραμμα, αλλά αν ο κατώτερος μισθός είναι 1000 ευρώ, τα 500 ευρώ θα είναι για την διαβίωση του και τα υπόλοιπα θα πρέπει να έχει κίνητρο να ζει. Όχι να χρωστάει...Σήμερα όσα και να πάρει, χρωστάει άλλα τόσα..."

Μια μοναδική συνέντευξη που αγγίζει πάρα πολλά θέματα ζωτικής σημασίας και ανατινάζει συθέμελα όλο το κομματικό καθεστώς. Μια συνέντευξη, την οποία, θα λέγαμε, είναι ανάγκη ο κάθε πολίτης να παρακολουθήσει...
 Μέσα σε 45 λεπτά ειπώθηκαν πολλές αλήθειες που σπάνια ακούγονται δημοσίως, αλλά και πραγματικές λύσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας.
Ίσως γι αυτό και φρόντισαν να την προβάλλουν,,, τα μαύρα μεσάνυχτα, όλοι αυτοί που  προσπαθούν χρόνια τώρα να σβήσουν το Φως από την Ιερή μας χώρα, την φορτώνουν "χρέη" και την ξεπουλάνε, αποκρύπτοντας με μένος την αλήθεια για τον πλούτο μας, την πραγματική δύναμη και δυναμική μας, κι έχουν το θράσος να μας ζητάνε και πάλι την ψήφο μας. 

Αυτή την φορά υπάρχει επιλογή και είναι στα χέρια μας....

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια