ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στρατηγικές από τους πολιτικούς διαχειριστές που μας καίνε και μας καταστρέφουν…Όχι άλλο!!

 


 Στρατηγικές από τους πολιτικούς διαχειριστές  που μας καίνε και μας καταστρέφουν…Όχι άλλο!!

Οι πρόγονοι μας, οι παππούδες μας, για κάθε έκφανση της ζωής τους, για κάθε πνευματική αναζήτηση και για όποιο θέμα για διερεύνηση που προκαλούσε την νοητική κρίση και έχρηζε απάντησης, είχαν πάντα μια λύση. Και όχι μια οποιαδήποτε λύση, έτσι για να τελειώνουμε. Τα πάντα εξηγούνται επιστημονικά και κυρίως παρομοίαζαν τις ανώτερες πνευματικές απορίες με οντότητες υπερβατικές και βεβαίως έδιναν και ανθρώπινη υπόσταση, για να έρθουν πιο κοντά στο Θείο.


Αντιλαμβάνεστε ασφαλώς πως δεν ήταν θέμα θρησκείας, αλλά κατανόησης της Δημιουργίας. Κοσμοθέαση και κοσμοθεωρία.


Μέσα σ’’ αυτά τα πλαίσια αναγνώρισαν στην Αθηνά το χάρισμα, την δύναμη της σοφίας, της στρατηγικής του πολέμου και της προσέφεραν την πόλη τους για να την τιμήσουν.


Αυτά τότε, αλλά ας προσγειωθούμε στην σημερινή πραγματικότητα. Η Αθήνα, η πρωτεύουσα, είναι σήμερα μια τεράστια ύβρις προς την μέγιστη Θεά. Μια κακάσχημη πόλη που κακοποιεί τους κατοίκους της, ένας ετερόκλητος πληθυσμός που σύρεται σε καταναγκαστική δουλεία στο πρόσχημα της ευημερίας.


Πρώτα- πρώτα ερήμωσε η επαρχία για τα εργατικά χέρια που απαιτούσε η βιομηχανική ανάπτυξη του κέντρου. Μια στρατηγική δλδ αποδόμησης της περιφέρειας για τον περαιτέρω πλουτισμό της οικονομικής ολιγαρχίας. Συγκεντρωτισμός της εξουσίας και υπηρεσιών σε μια ακόμη στρατηγική ελέγχου των πολιτών και την ομηρία τους από τους πολιτικούς διαχειριστές. Ερήμωσε η επαρχία και φύτρωσαν στο λεκανοπέδιο τα σπιρτόκουτα των πολυκατοικιών. Τσιμεντοποίηση και εξαφάνιση πράσινου. Στρατηγική των εργολάβων, αχυράνθρωπων των πολιτικών, η οποία σήμερα συνεχίζει με πιο συγκεκαλυμμένη μορφή. Γνωρίζετε βέβαια, πως όλες οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, έχουν άμεση σχέση με κυβερνήσεις και με πρωτοκλασάτα μέλη κομμάτων.


Και όλοι αυτοί οι πολιτικοί που τους βλέπουμε να σκοτώνονται για τους πολίτες είναι μια μεγάλη παρέα με κοινούς σκοπούς. Όμως με την στρατηγική της διαίρεσης των πολιτών σε κόμματα, παραμένουν στους αφελείς ως προσωπικότητες που πρέπει να ακολουθούμε.

 

Και ερχόμαστε στα τελευταία χρόνια, τα τόσο ζοφερά και επώδυνα. Οι εθνοπατέρες της
Βουλής ανεδείχθησαν απάτριδές, ριψασπίδες, επικίνδυνοι για το Έθνος. Άτομα άνευ ηθικών αξιών, τυχάρπαστοι αριβίστες, καθοδηγούμενοι από διεθνή ανθελληνικά κέντρα, φόρτωσαν τον τόπο με μύρια λαθροεισερχόμενων. Η στρατηγική, το σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού και της δημογραφικής τάχα ανανέωσης, μοναδικό σκοπό έχει την εξαφάνιση της εθνικής μας υπόστασης, συσπείρωσης και συνέχειας. Μεγάλοι χορηγοί αυτής της τραγικής πορείας, η πνευματική ολιγαρχία, που μόνον μέλημα έχει την τήβεννο, τις θέσεις στην δικαιοσύνη, τα πανεπιστήμια, όπως και την διαρκή προβολή. Μην αφήσουμε παραπεσμένους τους δημοσιογράφους και μεγαλογιατρούς που υπερέβαλαν εαυτούς για να πείσουν τους πολίτες πως τα τρυπηματάκια είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.


Απ’ οποία μεριά και αν το πιάσουμε, πέφτουμε πάνω σε σκοτεινές στρατηγικές. Αυτά που ανέφερα είναι τα ελάχιστα σίγουρα μπορείτε να διακρίνετε πολλές περισσότερες.
Το δυστύχημα όμως είναι πως μας λείπει η σοφία της Αθηνάς. Απουσιάζει μια μεγαλόπνοη στρατηγική για την πατρίδα. Οι ξεπουλημένοι πολιτικοί και το άσυλο του κοινοβουλίου, πρέπει απαραιτήτως να παύσουν να προκαλούν την νόηση και αξιοπρέπεια των πολιτών.


Η σε ετήσια καλοκαιρινή βάση εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, έχει πλέον εκθέσει τις απροκάλυπτες βλέψεις των καταπατητών, στο όνομα της καθαρής ενέργειας. Αντιλαμβάνεστε ασφαλώς το κατεπείγον του θέματος. Αφανισμός ή μεγαλοπρεπής συνέχεια;;


Υπάρχει αυτή η εθνική στρατηγική που πλέον κοιτάει τον πολίτη και τον φροντίζει;; Που μπορούμε να στηριχθούμε;; Μα ασφαλώς σε εμάς τους ίδιους. Δύναμη και εγγύηση ο αφυπνισμένος πολίτης. Έξω από κόμματα, ενωμένος ο λαός ως σφαίρα πυρός κατακαίει και εξαφανίζει τους κίβδηλους, καταχραστές και προδότες. Με ομόθυμη προσέλευση και συμμετοχή στην Ελλήνων Συνέλευσις, τον υπέρτατο πολιτικό φορέα, ανακτούμε τα δίκαια και τα δικά μας. Το Έθνος και η πατρίδα στην πρώτη γραμμή, στην πρώτη μας μέγιστη υποχρέωση.

Με την συνδρομή της Αθηνάς. Σοφία και δημιουργική στρατηγική. 

 

Χρήστος Κράγιας.


https://esykpddm.blogspot.com/2023/08/blog-post_13.html



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια