ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ


ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ



Το στράτευμα είναι ένας βασικός πυλώνας της πολιτείας που οφείλει να εμπνέει την σιγουριά και την ασφάλεια στους πολίτες. 

Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου στην Ελλάδα σήμερα δείχνει να εμπιστεύεται ακόμα τον στρατό, αν και αυτή η εικόνα αρχίζει σιγά σιγά να καταρρέει γιατί οι ανώτεροι που ασκούν την διοίκηση και οι πολιτικοί προοϊστάμενοί τους, εμπλέκονται σε σκάνδαλα εμφανίζοντας σημάδια σήψης και διαφθοράς. 


Από τον Ιούλιο του 2023, δηλαδή μετά από τις εκλογές, είχαμε και αλλαγές υπουργών στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο να δίνει την σκυτάλη στον κ. Νίκο Δένδια. Ο δεύτερος έχει πάρει μια πρωτοβουλία για την παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης των ψηφιακών δεξιοτήτων των  στρατευσίμων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Εδώ είναι και το μεγάλο θέμα που μας αναστάτωσε όλους. Με εντολή Δένδια θα αγοραστούν 10.000 τάμπλετ τα οποία θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με 57 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αστρονομικό που θα σπαταλήσει το υπουργείο την ώρα που οι μονάδες δεν έχουν "μαντήλι να κλάψουν" και δεν παρέχουν ούτε τα απαραίτητα στους φαντάρους. 

Εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο, για το οποίο θα πρέπει ο κ. Δένδιας να δώσει εξηγήσεις, για το πώς ένα τάμπλετ το κοστολογεί 5.600 ευρώ, την ώρα που το καλύτερο τάμπλετ στην αγορά δεν κάνει πάνω από 1000 ευρώ. Είναι ηλίου φαηνότερο ότι εδώ κάποιοι θα "φάνε" πολλά χρήματα και κανείς δεν ασχολείται, ούτε και ο Πρωθυπουργός που είναι στον δικό του κόσμο. πηγή

Το κακό όμως δεν σταματά μόνο στην τεράστια σπατάλη με τα τάμπλετ, βλέπουμε ότι και ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνος Φλώρος κάνει νέα ήθη και συνδιαλέγεται συνεχώς με την εξουσία, πράγμα που είναι απαράδεκτο για έναν εν ενεργεία ανώτατο στρατιωτικό  κατεβάζοντας την γυναίκα του Άννα Μαρία Τσικρικώνη ως υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά που είναι και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας !

Με λίγα λόγια χάνεται η ανεξαρτησία του Στρατεύματος από το πολιτικό κατεστημένο που μεγάλο κομμάτι του κόσμου το βλέπει ως πλήρως διεφθαρμένο. Να θυμίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΕΥΠ με το Predator παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο, μάλιστα του είχαν βγάλει και την κωδική ονομασία 519c, και το ερώτημα που τίθεται είναι ... 

Μήπως κρατάνε τον αρχηγό από διάφορες συναλλαγές που έγιναν με τα οπλικά συστήματα που πήρε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ; Μήπως γι΄ αυτό είναι τόσο πιστός στην σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ; 

Όλα τα παραπάνω δείχνουν μια εικόνα που προσβάλλει τον Ελληνικό Στρατό κι επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι", η διαφθορά και η σήψη δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο το σύνολο του κύριου πυλώνα ασφάλειας του κράτους. 

Με αυτήν την κυβέρνηση δεν μπορεί κανείς να περιμένει τίποτα, γιατί είναι μια από τα ίδια και βλέπουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, ότι όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το θέμα είναι να κατανοήσουμε όλοι το μέγεθος του προβλήματος και να πάρουμε θέση.

Έλληνα πολίτη μόνο εσύ ο ίδιος θα βάλεις ένα τέλος σε όλη αυτήν την σαπίλα και την δυσωδία που επικρατεί.

Στο χέρι σου είναι όλα να αλλάξουν γι΄ αυτό και ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις σε περιμένει να έρθεις να ενωθείς στον στόχο και σκοπό της απελευθέρωσης από όλους αυτούς τους διεφθαρμένους ανθέλληνες πολιτικούς που σε δυναστεύουν. 

Η ένωση μας είναι μονόδρομος ! ! ! 

Ελλήνων Συνέλευσις


Χρήστος Ηλιάδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια