ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Θερμοπύλες, αυτό το εθνικό σημείο αναφοράς ωθείται στην λήθη και τα αποτελέσματα είναι τραγικά…

 

Θερμοπύλες, αυτό το εθνικό σημείο αναφοράς  ωθείται στην λήθη και τα αποτελέσματα είναι τραγικά…


Ένας τόπος, ένα σημείο στον γεωγραφικό χάρτη της πατρίδας μας. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τι συνέβη εκεί από την ιστορία. Και λέω οι περισσότεροι, μάλλον οι παλαιότεροι, διότι έχω την εντύπωση πως σήμερα η νεολαία μας ίσως και να έχει άγνοια περί του θέματος. Ανατρέχοντας στα μαθητικά μου χρόνια, διδάχθηκα την ελληνική ιστορία,  έστω και σε βαθμό όχι όσον έπρεπε. Πάντως τότε μαθαίναμε αρκετά. Σήμερα δυστυχώς, με τα δεδομένα που εφαρμόζει το υπουργείο Παιδείας και τον ορισμό της ύλης από το Κ.Ι.Σ., οι μαθητές με την αποδόμηση του μαθήματος της ιστορίας, δεν γνωρίζουν τίποτα. Έτσι ο Λεωνίδας στέκει στο βάθρο μόνος του, με ελάχιστες επισκέψεις, αφού άλλαξε και η οδική αρτηρία της περιοχής.

Αυτό το εθνικό σημείο αναφοράς, λοιπόν, ωθείται στην λήθη και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Και τα βιώνουμε σήμερα με απορία, η οποία βέβαια λίγο διαρκεί, αφού η κρατική προπαγάνδα φροντίζει να στρέφει την προσοχή μας σε ήσσονος σημασίας θέματα.

Αφορμή παίρνω από τα πρόσφατα θλιβερά συμβάντα με τους Κροάτες. Είναι βέβαια γνωστοί για τις εξτρεμιστικές τους τοποθετήσεις και την γερμανική τους καταγωγή. Απόγονοι  Ούννων. Και αφού γνωρίζουμε το ποιόν τους, εγείρεται η λογική ερώτηση γιατί το κράτος μας ολιγώρησε για την προστασία μας. Οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν εγκαίρως από πηγές του εξωτερικού για την κάθοδο των δολοφόνων. Και ουδέν έπραξαν. Μάλλον φρόντισαν να τους παρέχουν ασφάλεια και διευκόλυνση για τους βανδαλισμούς και το θανατικό.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από την σημερινή κυβέρνηση;;Υπάρχει κυβέρνηση;;Ελληνική κυβέρνηση;;

Χωρίς πολλά λόγια, ακόμα και οι συγκροτημένοι εκείνοι πολίτες, που για διάφορους λόγους ψήφισαν το κόμμα που είναι στην εξουσία, μετά λύπης τους αναγνωρίζουν το μέγα λάθος που διέπραξαν. Και το λάθος μεγαλώνει, διότι η προηγούμενη θητεία τους, είχε δώσει δείγματα γραφής, οπότε και η συνέχεια προδιαγραφόταν χειρότερη.

Μια κυβέρνηση συρφετός ανδρείκελων, άνοων υποκειμένων, βιαστών εθνικών θεμάτων, ληστών, απατεώνων, αδίστακτων κακοποιών, δολοπλόκων, εκμαυλιστών συνειδήσεων. Με αρχηγό ένα αξιοθρήνητο ανθρωπάκι, επαρμένο επικίνδυνα, ανέμελο, ηλιθίως χάσκοντα και χαμογελώντας μπροστά στις εθνικές καταστροφές. Πράκτορες ξένων ανθελληνικών συμφερόντων, εκμισθωμένοι εκτελεστές των πολιτών. Ανίκανοι να υπερασπιστούν τα δίκαια της πατρίδας, κοινώς προδότες.

Πως, λοιπόν, θα μπορούσαν να προφυλάξουν τους πολίτες, αφού αδυνατούν να σταθούν στο ύψος του Λεωνίδα και να στηθούν φράχτης έναντι των εχθρών;;

Αλλά μην νομίζετε πως θα χαριστώ στην αντιπολίτευση. Όλοι εκεί είναι συνυπεύθυνοι και υπόλογοι. Κάποιοι κυβέρνησαν και είδαμε την γλύκα. Οι υπόλοιποι αρκούνται να κατέχουν έδρανα και να φωνασκούν δίνοντας οδηγίες προς ναυτιλλομένους.

Σύμπαν ο πολιτικός κόσμος βρωμάει. Υπάλληλοι ξένων συμφερόντων, αμείβονται αδρά και εκτελούν συμβόλαια θανάτου για την πατρίδα μας. Κακοποιοί του κοινού ποινικού κώδικα. Σύγχρονοι εφιάλτες που δυστυχώς είναι πολλοί στον τόπο μας.

Και αυτά τα γνωρίζετε, αγαπητοί μου. Και παρ’ όλα αυτά συνεχίζετε να στέκεστε απέναντι στην μόνη πολιτική δύναμη που δύναται να ανατρέψει το φαύλο πολιτικό καθεστώς και να αναδείξει τον πολίτη σε δύναμη κυβερνήτη. Αισθάνεστε την αλήθεια που μόνον η Ελλήνων Συνέλευσις σας προσέφερε, αλλά πεισματικά παραμένετε στην αντινόηση. Και χτυπάτε την γροθιά μαχαίρι.

Η Ελλήνων Συνέλευσις σας καλεί σε μια πανεθνική ένωσή για να αναβιώσουμε τις Θερμοπύλες έναντι των σύγχρονων εχθρικών ορδών που απειλούν την εθνική μας ύπαρξη και συνέχεια.

Χρήστος Κράγιας.


https://esykpddm.blogspot.com/2023/08/blog-post_15.html?fbclid=IwAR2ZrGj4uuyoyLvMKwx5Q5uk3UMWhLGp8hqD4WEjX04TQb_6V3-VYnlAsnY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια