ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρόσθετες ύλες στο πιάτο των Ευρωπαίων πολιτών με την “βούλα” της Ε.Ε

 


Πρόσθετες ύλες στο πιάτο των Ευρωπαίων πολιτών με την “βούλα” της Ε.Ε
Reading Time: 3 minutes

Πρόσθετες ύλες στο πιάτο των Ευρωπαίων πολιτών με την “βούλα” της Ε.Ε.

Μονοπώλιο με τις πλάτες της Ε.Ε. Γιατί επιβάλλει με τον κανονισμό 2024/1190 όλα τα κράτη μέλη να δεσμευτούν ; Τι συμφέροντα διακυβεύονται και για ποιόν;

Σήμερα λοιπόν θα γράψω πως με τόσα πρόσθετα που εγκρίνει η Ε.Ε.  ως πρόσθετη ύλη ζωοτροφών παρασκευάσματος Enterococcus lactis DSM 7134 για κοτόπουλα εκτρεφόμενα για ωοπαραγωγή και για μικρά είδη πουλερικών προς πάχυνση, εκτρεφόμενα για ωοπαραγωγή και εκτρεφόμενα για αναπαραγωγή αλλά και χοίρων και αγελάδων και σε κάθε παραγωγική κτηνοτροφική μονάδα αφού το προϊόν που ανανεώθηκε η άδεια του μετά απο δέκα χρόνια χρήσης (κάτοχος της άδειας: Lactosan GmbH & Co.KG) μας σερβίρει τον καρκίνο στο πιάτο μας.

Δείτε τώρα πως δουλέυουν οι πολυεθνικές και πως υποχρεώνει η Ε.Ε. και η Ursula VON DER LEYEN να εφαρμοστεί  ο νέος κανονισμός  της αδειοδότησης  της Lactosan GmbH & Co.KG σε όλα τα κράτη μέλη .

Μονοπώλιο με τις πλάτες της Ε.Ε. Γιατί επιβάλλει με τον κανονισμό 2024/1190 όλα τα κράτη μέλη να δεσμευτούν ; Τι συμφέροντα διακυβεύονται και για ποιόν;

Ο παρών κανονισμός αρχίζει να ισχύει την εικοστή ημέρα από τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο παρών κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος.

Βρυξέλλες, 24 Απριλίου 2024.

Για την Επιτροπή

Η Πρόεδρος

Ursula VON DER LEYEN

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ !!!!!!!!

Χαρακτηρισμός της πρόσθετης ύλης

Το επί του παρόντος εγκεκριμένο πρόσθετο είναι ένα παρασκεύασμα του E. lactis DSM 7134 σε ελάχιστη συγκέντρωση 1 × 10 10 μονάδα σχηματισμού αποικιών (CFU)/g πρόσθετου. Διατίθεται στο εμπόριο με δύο μορφές:

  • Σκόνη Bonvital® που περιέχει E. lactis DSM 7134 (■■■■■), σκόνη γλυκού ορού γάλακτος (■■■■■), λακτόζη, γλουταμινικό νάτριο, ασκορβικό νάτριο, γαλακτικό νάτριο και μαννόζη.
  • Bonvital® κοκκοποιημένο (μικρο-ενθυλακωμένο) που περιέχει E. lactis DSM 7134 (■■■■■), σακχαρόζη (■■■■■), μαλτοδεξτρίνη (■■■■■), κιτρικό νάτριο, γλουταμικό νάτριο, ασκορβικό νάτριο, νάτριο γαλακτικό, μαννόζη και άμυλο.
  • Bonvital® κοκκοποιημένο (μικρο-ενθυλακωμένο) που περιέχει E. lactis DSM 7134 (■■■■■), σακχαρόζη (■■■■■), μαλτοδεξτρίνη (■■■■■), κιτρικό νάτριο, γλουταμικό νάτριο, ασκορβικό νάτριο, νάτριο γαλακτικό, μαννόζη και άμυλο.

Αν πάμε τώρα στην έκθεση από επιστημονική γνώμη όπως γράφετε  που κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ανανέωση της άδειας του  παρασκευάσματος Enterococcus lactis DSM 7134 θα δούμε οτι σε ένα σημείο γράφει:

Τρείς παρτίδες κάθε μορφής του πρόσθετου δοκιμάστηκαν για συγκεντρώσεις/επίπεδα αρσενικού, μολύβδου, καδμίου και υδραργύρου,  αφλατοξινών (Β1, Β2, G1, G2), δεοξυνιβαλενόλης και ζεαραλενόνης . Τα αποτελέσματα έδειξαν τιμές κάτω από το όριο ποσοτικού προσδιορισμού των αναλυτικών μεθόδων για όλες τις αναλυόμενες ουσίες.

Και διερωτούμαι όλες αυτές οι ουσίες μεταφέρονται στον ανθρώπινο οργανισμό αφού καταναλώνεται σε καθημερινή βάση κάτω από το επιτρεπτό όριο όπως αναφέρει η έκθεση από επιστημονική γνώμη. Τι γίνεται με τα επίπεδα του αρσενικού, μολύβδου, καδμίου και υδραργύρου, αφλατοξινών (Β1, Β2, G1, G2), δεοξυνιβαλενόλης και ζεαραλενόνης όταν θελήσει κάποιος να φάει μεγαλύτερη μερίδα απο την κανονική ; Δεν αναφέρει τίποτα απολύτως η επιστημονική γνώμη ………

Όλες  αυτές τις οξύμορες και αντίθετες απο την φυσιολογία κάθε ανθρώπου η Ελλήνων Συνέλευσις θα τις εξαλείψει. Δεν μπορούμε να τρώμε προϊόντα γεμάτα στις πρόσθετες ύλες.Η ασφάλεια της υγείας είναι το Α και το Ω για την Ελλήνων Συνέλευσις.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν σε αυτές τις ευρωεκλογές την τεράστια σημασία τους ώστε να στείλουμε ανθρώπους υπευθύνους που θα έχουν λόγο να προστατεύσουν το περιβάλλον την φύση και τον άνθρωπο  με ολοκληρωμένο πρόγραμμα στόχο  και σκοπό όπως η Ελλήνων Συνέλευσις .

Αν θέλεις ασφάλεια στις 9 Ιουνίου  ψήφισε Ελλήνων Συνέλευση ….

 

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

email: e.delagrammatika@eurovouli.gr     Τηλ:  6976653520

ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΟ facebook : Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτης Ελλήνων Συνέλευσις 

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ twitter Χ :   Δελαγραμματικά Ελευθερία @EDelagrammatika

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ instagram: Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις  

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ :  Tik-Tok

https://delagrammatikaeleftheria.gr/2024/04/26/prosthetes-yles-sto-piato-ton-evropaion-politon-me-tin-voula-tis-ee/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AIq2JufjJhanKz8KcgXro6G4Gc1ff3e01SysjERx7BXSG5kq-KtuLNqk_aem_AZnJPS-EPtueI2LwsH5_Yo69xWTV40rfHMsrkxtGPaM5Wzeip2_oJCwqzF3YuKs6fhiEXuoY0Y_PSxm_dhIdXd-O

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια