ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν καθήκον να γνωστοποιήσουν σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη τον πραγματικό τους πλούτο

 


Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν καθήκον να γνωστοποιήσουν σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη τον πραγματικό τους πλούτο
Reading Time: 4 minutes

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν καθήκον να γνωστοποιήσουν σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη τον πραγματικό τους πλούτο

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν καθήκον να γνωστοποιήσουν σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη τον πραγματικό τους πλούτο!!!!Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, ‘’Ελλήνων Συνέλευσις ‘’, όντας οι ίδιοι αναπόσπαστο μέρος του συνόλου των πολιτών έχουν καθήκον και υποχρέωση απέναντι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να γνωστοποιήσουν σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη τον πραγματικό τους πλούτο.

Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο που παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις , Αρτέμη Σώρρα , οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις ζητούν την ψήφο μας στις ευρωεκλογές του Ιούνιου, ώστε να έχουν την ευκαιρία μέσω του Ευρωκοινοβουλίου να αποκαλύψουν τις αμύθητες διαστάσεις της περιουσίας των κρατών και να διεκδικήσουν τα δίκαια όλων των ανθρώπων.

Ο πλούτος που έχει παραχθεί από το σύνολο των Ανθρώπων ολόκληρου του πλανήτη μας, ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ένα επτασφράγιστο μυστικό το οποίο το γνώριζαν μόνο οι Κυβερνήσεις των Κρατών.

Το πόσο μεγάλος είναι αυτός ο πλούτος των Ανθρώπων και για ποιόν λόγο οι Κυβερνώντες των Κρατών το κρατούσαν κρυφό από τους Πολίτες που είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, είναι ένα αναπάντητο ερώτημα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν όλοι όσοι έχουν διατελέσει Βουλευτές, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί κλπ. τουλάχιστον από τότε που δημιουργήθηκε η Παγκόσμια Τράπεζα με την γνωστή σε όλους μας πλέον Διεθνή Διάσκεψη του Bretton Woods τον Ιούλιο του 1944.

Τότε στην λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου , υπογράφηκε η ομώνυμη συνθήκη όπου τα 45 αρχικά κράτη κατέθεσαν ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους ώστε να ιδρυθούν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , η Παγκόσμια Τράπεζα Ανασυγκροτήσεως και Ανοικοδομήσεως και άλλα ιδρύματα ώστε να διαχειριστούν τα κεφάλαια των κρατών προς όφελος των τελευταίων.

Με αυτήν την σύμβαση των Παγκόσμιων Ταμείων στην ουσία δημιουργήθηκε ένα τεράστιο αποθεματικό το οποίο δίνει την δυνατότητα σε κάθε Κράτος – Μέλος να το χρησιμοποιήσει σε περιόδους Οικονομικής Κρίσης για να μην να πτωχεύσει ποτέ.

Σήμερα, και τα 194 επίσημα κράτη της υφηλίου ανήκουν σε αυτήν την κοινοπραξία. Σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης. Τα Παγκόσμια Ταμεία έχουν υπό την κηδεμονία τους και ασχολούνται καθημερινά με τα περιουσιακά στοιχεία που του παρέδωσε κάθε χώρα. Οι αποδόσεις των κερδών αυτών-τα οποία προκύπτουν μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες όπως, ενοικιοστάσια τίτλων ή εγγυητικές τίτλων- βάση της συμφωνίας μπαίνουν σε ειδικούς λογαριασμούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους δικαιούχους.

Στον κάθε λογαριασμό αναγράφεται το κατατεθέν αρχικό κεφάλαιο με το επιτόκιο 4% ανά χρόνο που αποδίδεται στους ιδιοκτήτες των λογαριασμών, καθώς και το όνομα της κάθε τράπεζας του κράτους όπου διατηρείται ο κάθε λογαριασμός.

Κάθε χρόνο εκδίδεται ο ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας και υπογράφεται για την κάθε χώρα από τρεις ανώτατους αξιωματούχους του κράτους, οι όποιοι είναι ο υπουργός οικονομικών, ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρέσβης του κράτους στον Ο.Η.Ε.

Αφού λοιπόν ενημερωθεί η κάθε κυβέρνηση και λάβουν γνώση όλοι οι αρμόδιοι, τότε υπογράφεται ο παγκόσμιος ισολογισμός. Επικυρώνουν όλοι οι αρμόδιοι παγκόσμιοι φορείς όπως η επιτροπή των 300 και στο τέλος υπογραφούν την νομιμότητα όλων αυτών πάνω από 30 δικαστές του ανωτάτου Παγκοσμίου Δικαστηρίου καθώς και ο επικεφαλής όλης αυτής της τεραστίας διαδικασίας με υπογραφή και τα δακτυλικά του αποτυπώματα!!

Οι προϋποθέσεις για να αντληθούν κεφάλαια από τους λογαριασμούς αυτούς είναι συγκεκριμένες και αυστηρές, ώστε να είναι διασφαλισμένες και οι επόμενες γενεές ως οι Νόμιμοι Κληρονόμοι των προγόνων τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς από αυτούς τους απαράβατους όρους :

1. Κατάθεση εγγυήσεων όπως ομόλογα ΑΑΑ, χρεόγραφα, αξιόγραφα ή εγγυήσεις ορυκτού πλούτου κ.α.

2. Κατάθεση του σκοπού και του πλήρους σχεδίου υλοποίησης έργων ανάπτυξης, ανταποδοτικότητας και κοινής ωφέλειας

3. Υπογραφή δημόσιου θεσμού: πρωθυπουργού, υπουργού οικονομικών, επικεφαλή αυτοκέφαλης εκκλησίας ή και δημάρχου

4.Κωδικος ασφαλείας από τον παγκόσμιο ελεγκτή-επιτηρητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Διεθνής Συνθήκη του Bretton Woods για τα Παγκόσμια Ταμεία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στον Αναγκαστικό Νόμο 766 που τέθηκε σε ισχύ με την δημοσίευση του στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) 315 στις 27 Δεκεμβρίου του 1945. Έκτοτε είναι νόμος του Κράτους.

Επίσης , πως ο απολογισμός των αυτών των παγκόσμιων κληρονομικών καταπιστευμάτων μόνο για το 2012 αποτελούνταν από 272 τριάδες μηδενικών πίσω από τον αρχικό αριθμό! Ενώ τα συνολικά χρήματα που ανήκουν στους μόνο στους Έλληνες πολίτες από τον ισολογισμό του 2007 είναι 115.500.000.000.000 τρις ευρώ συν το 4% από το 1966-67 μέχρι σήμερα!

Ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις , Αρτέμης Σώρρας με έτοιμη πρόταση, καταθέτοντας μελέτες 49.000 έργων υποδομών ανθρωπιστικών και κοινωνικών παροχών και επενδυτικών αναπτυξιακών έργων για κάθε δήμο της Ελλάδας, καταβάλλοντας ο ίδιος τις δίκες του εγγυήσεις, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη για την επιστροφή των χρημάτων στο ταμείο , εξασφάλισε για την Ελλάδα το πόσο 2,3 τρις ευρώ , όμως οι Ελληνικές κυβερνήσεις αρνούνται να το χρησιμοποιήσουν.

Αυτόν τον τεράστιο πλούτο των ανθρώπων τον γνωρίζει και η Ευρώπη και όλοι οι τραπεζικοί της και διαχειριστικοί της μηχανισμοί, όμως ποτέ δεν τον αποκάλυψαν σε κανέναν πολίτη κανενός κράτους.

Η χρήση του πλούτου αυτού σημαίνει αυτόματα το τέλος της φτώχειας και της πείνας σε ολόκληρο τον πλανήτη και αποδεικνύει πως όλοι οι θεσμικοί αξιωματούχοι, είτε είναι διορισμένοι είτε εκλεγμένοι ,δρουν απέναντι στο συμφέρον του ανθρώπου.

Επομένως γίνεται άμεσα αντιληπτό από όλους ότι η είσοδος των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα πεδία και επίπεδα της πολιτικής ζωής σε όλα το παγκόσμιο στερέωμα.

Στις 9 Ιουνίου η επιλογή είναι ξεκάθαρη στέλνουμε στην Ευρώπη την δική μας φωνή του για την εδραίωση της αλήθειας, για να απαιτήσει όλα τα δίκαια και τα δικά μας…!!!

πηγή

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

email: e.delagrammatika@eurovouli.gr     Τηλ:  6976653520

ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΟ facebook : Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτης Ελλήνων Συνέλευσις 

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ twitter Χ :   Δελαγραμματικά Ελευθερία @EDelagrammatika

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ instagram: Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις  

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ :  Tik-Tok

https://delagrammatikaeleftheria.gr/2024/04/27/oi-ypopsifioi-eurovouleytes-tis-ellinon-syneleysis-echoun-kathikon-na-gnostopoiisoun-se-oloys-toys-anthropoys-toy-planiti-ton-pragmatiko-toys-ployto/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR34hy623qx9MXUwHh7fwd8tdHSxHwzoZwMZzYd7l5ctm6w36qceOPuKWVc_aem_AbLbBUAH94t87vDG156dAXyfOMaVw8hlS41GjKvv9bnLtr_mmXJ9E0kOcco60P_EgujMAI7-sTbh2J3fUTX4Ccw7

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια