ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δεοντολογία το λένε τώρα έτσι θα παίρνουν τα δωράκια τους

 

Δεοντολογία το λένε τώρα έτσι θα παίρνουν τα δωράκια τους
Reading Time: 3 minutes

Δεοντολογία το λένε τώρα έτσι θα παίρνουν τα δωράκια τους

Δεοντολογία το λένε τώρα έτσι θα παίρνουν τα δωράκια τους.Στίς 17/5/2024 και με

τόν κανονισμό 2024/1365 δημοσιεύτηκε στην Ευρωπαϊκη Εφημερίδα η  συμφωνία μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, για τη σύσταση διοργανικού φορέα προτύπων δεοντολογίας για τα μέλη των θεσμικών και συμβουλευτικών οργάνων που αναφέρονται στο άρθρο 13 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τήν οποία δημιουργείται διοργανικός φορέας για τα πρότυπα δεοντολογίας («φορέας») για τα μέλη των συμβαλλόμενων μερών.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα ,μάλλον έχουν πολλά να κρύψουν η να καλύψουν αν θέλετε εγώ πάντως έτσι το βλέπω γιατί απο την θεσμική θέση που βρίσκεται το κάθε μέλος της συμφωνίας εξυπακούεται οτι ενεργούν  με τον κώδικα δεοντολογίας.

Είπαν να το σφραγίσουν και με συμφωνία!!! Διαβάστε όλη την συμφωνία που επικυρώνουν και θα καταλάβετε οτι ο μόνος λόγος που γίνεται αυτή η συμφωνία είναι να ξεπλένουν τις μίζες τους τα δώρα τους όπως επικαλούνται !!!

Στο άρθρο 8 παράγραφος 2 αναφέρει

Άρθρο 8

Ανάπτυξη κοινών ελάχιστων προτύπων

1.   Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφοι 3 και 4, τα κοινά ελάχιστα πρότυπα αναπτύσσονται σύμφωνα με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών των συμβαλλόμενων μερών όπως απορρέουν από τις Συνθήκες και άλλους κανόνες που ισχύουν για τα εν λόγω μέλη. Τα κοινά ελάχιστα πρότυπα δεν επηρεάζουν το σύστημα ελέγχων και ισορροπιών που καθιερώνουν οι Συνθήκες.

2.   Τα κοινά ελάχιστα πρότυπα αφορούν τους ακόλουθους τομείς:

α) τα οικονομικά και μη οικονομικά συμφέροντα που πρέπει να δηλώνονται από τα μέλη των συμβαλλόμενων μερών·

β) τις εξωτερικές δραστηριότητες των μελών των συμβαλλόμενων μερών κατά τη διάρκεια της θητείας τους·

γ) την αποδοχή δώρων, φιλοξενίας ή ταξιδιών που προσφέρονται στα μέλη των συμβαλλόμενων μερών κατά τη διάρκεια της θητείας τους·

δ ) την αποδοχή βραβείων, παρασήμων, επάθλων και τιμητικών διακρίσεων από τα μέλη των συμβαλλόμενων μερών κατά τη διάρκεια της θητείας τους·

ε ) τις δραστηριότητες των μελών των συμβαλλόμενων μερών μετά τη λήξη της θητείας τους·

στ ) μέτρα αιρεσιμότητας και συμπληρωματικά μέτρα διαφάνειας κατά την έννοια και το πεδίο εφαρμογής της διοργανικής συμφωνίας της 20ής Μαΐου 2021 μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ένα υποχρεωτικό μητρώο διαφάνειας (2)ιδίως όσον αφορά τις συναντήσεις των μελών των συμβαλλόμενων μερών με εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 στοιχείο α) της εν λόγω συμφωνίας.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όχι μόνο τουλάχιστον στην Ελλάδα όπου οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν ασυλία αλλά και στην Ευρωπαϊκη Ένωση.

Δεοντολογία το λένε τώρα έτσι θα ξεπλένουν τις μίζες τους

Με αυτή την συμφωνία λοιπόν θα ξεπλένουν τις μίζες τους!!!! Πρόσφατα είχαμε δεί πως εξελίχθηκε το QATARGATE ,δεν είδαμε όμως να τιμωρείται κάποιος η να χάνει την θέση του στην Ευρωβουλή. Ούτε και τώρα κάποιος απο τα συμβαλλόμενα μέρη θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης αφού τις μίζες θα τις λένε δώρα και τα ταξίδια ,ταξίδια αναψυχής .

Μόνο με ΛΟΓΙΚΗ, μόνο με τα μάτια του νού μπορείς να δείς την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ , την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό σταθερό, αδιαμφισβήτητο, αδιαφιλονίκητο.

Νόμοι και συμφωνίες που υπογράφουν δίχως κανείς να τους ελέγξει αποτελούν άραγε την δήθεν Δημοκρατία τους;

Η ανισότητα και η αδικία υπάρχει τελικά ακόμα και στην Ευρωπαϊκη Ένωση . Αυτή την κοινοπραξία που μόνο για τούς πολίτες δεν ενεργεί. Κάποιος πρέπει να αλλάξει όλα αυτά και αυτός δεν είναι άλλος εκτός από εσένα !!! Τώρα είναι η στιγμή της μεταρρύθμισης !!!!!

ΕΣΥ έχεις την επιλογή για να αλλάξεις τα πάντα !!!!!

ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!!

 

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

email: e.delagrammatika@eurovouli.gr     Τηλ:  6976653520

ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΟ facebook : Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτης Ελλήνων Συνέλευσις 

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ twitter Χ :   Δελαγραμματικά Ελευθερία @EDelagrammatika

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ instagram: Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτής

 Ελλήνων Συνέλευσις  

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ :  Tik-Tok

https://delagrammatikaeleftheria.gr/2024/05/21/deontologia-to-lene-tora-etsi-tha-pairnoun-ta-dorakia-toys/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια