ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Ελληνικός Πολιτισμός Σε Όλη Την Ευρώπη…

 



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ  ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Ένας από τους τομείς στους οποίους οι Έλληνες ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, “Ελλήνων Συνέλευσις” θα κληθούν να δώσουν την μάχη για

την αποκατάσταση του δικαίου, για την ανάκτηση και διασφάλισή των δικαιωμάτων της Ελλάδος και των Ελλήνων στον χώρο της Ευρώπης, είναι και ο τομέας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η Ευρώπη είναι λέξη   ελληνική,  πανάρχαια,  συνυφασμένη   με   τον   μεγαλειώδη  ελληνικό  πολιτισμό  του   πλανήτη   μας. Ολόκληρη η Ευρώπη από το όνομα και την ιστορία της μέχρι και τα ευρήματα που αναδεικνύονται συνεχώς σε   κάθε   γεωγραφική   περιοχή   της από τις αρχαιολογικές ανασκαφές, φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα της Ελληνικότητας.

 Όλες οι διάλεκτοι της Ευρώπης χρησιμοποιούν λήμματα της ελληνικής γλώσσας, όλες οι επιστήμες και οι τέχνες γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Όλα τα μουσεία των κρατών της Ευρώπης είναι γεμάτα από ανεκτίμητης αξίας ελληνικά δημιουργήματα και θησαυρούς, τα οποία εκτίθενται προσπορίζοντας τεράστια κέρδη στα κράτη που τα κατέχουν.

 Όλα αυτά αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος και του Έθνους των Ελλήνων και τα Ευρωπαϊκά κράτη  τα εκμεταλλεύονται, αφού τα περισσότερα τα έχουν οικειοποιηθεί με κλοπή, σύληση και καταστροφή πολλών αρχαιολογικών χώρων και έργων της Ελλάδος. Το έκαναν και εξακολουθούν να το κάνουν εις βάρος των ελληνικών δικαιωμάτων και χωρίς μέχρι τώρα να διαμαρτυρηθεί κανένας Έλληνας ευρωβουλευτής.

Όμως εκτός από τις αρχαιότητες που φυγαδεύτηκαν από την ελληνική γη και εντός της ελληνικής επικράτειας οι περισσότεροι αρχαιολογικοί μας χώροι δεν μας ανήκουν εφόσον έχουν την σφραγίδα της UNESCO ή αλλιώς της Εκπαιδευτικής  Επιστημονικής και πολιτιστικής Οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών.

Συνεπώς, οι αρχαιότητες εντός της Ελλάδας δεν αποτελούν πλέον αποκλειστικό κληροδότημα των Ελλήνων, αλλά αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Είναι ανεπίτρεπτο να μην διαχειρίζεται την κληρονομιά του ο πραγματικός της δικαιούχος.

Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες ευρωβουλευτές δεν έχουν εκφράσει ούτε άποψή επ’ αυτού. Αντίθετα, ορισμένες φωνές από ξένους ευρωβουλευτές έχουν επισημάνει το θέμα, έχουν τονίσει την σπουδαιότητα του ελληνικού πολιτισμού, αλλά οι φωνές αυτές πρώτα αγνοήθηκαν, μετά περιορίστηκαν και στο τέλος πνίγηκαν .

Τώρα όμως η φωνή της Ελλάδος θα είναι ισχυρή και καταλυτική. Ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων “Ελλήνων Συνέλευσις” έχει καθήκον και έχει δεσμευτεί  να απαιτήσει τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας για οτιδήποτε είναι Ελληνικό στον πλανήτη.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις, που είναι η δική σου φωνή,  έχουν την ικανότητα, την γνώση και την θέληση να παράξουν  μεγάλο και δίκαιο έργο ώστε να αποκατασταθεί κάθε αδικία που έχει γίνει σε βάρος της Ελλάδας.

 Έχουν την ικανότητα να δείξουν στην Ευρώπη πως η πραγματική δημοκρατία απαιτεί τον σεβασμό από μέρους των λαών και των κυβερνήσεων της στην πολιτιστική κληρονομιά του μεγάλου και μοναδικού Έθνους των Ελλήνων.

Οι ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, μέσα από την νευραλγική θέση της εκπροσώπησης της Πατρίδας μας στην ευρωβουλή , μπορούν  να συνεργαστούν, να ενώσουν και να δώσουν την δύναμη σε όλες τις  ελεύθερες φωνές της Ευρώπης που υποστηρίζουν το δίκαιο.

Καθήκον λοιπόν όλων εμάς, των Ελλήνων πολιτών είναι να ενώσουμε την φωνή μας με τους δικούς μας εκπροσώπους και  να υπερψηφίσουμε στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ψηφοδέλτιο του Πολιτικού Φορέα του Έθνους μας , την  “Ελλήνων Συνέλευσις”.

Τώρα είναι η στιγμή να στείλουμε στην ευρωβουλή όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ανθρώπους, πολίτες. Διότι οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις είναι ‘’ εμείς’’ και όλοι θέλουμε να υπερασπιστούμε τα δίκαια και τα δικά μας  στο χώρο που λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης!!!

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια