ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αυτή την ΕΕ θέλουν του πυρηνικού πολέμου;

  

Αυτή την ΕΕ θέλουν του πυρηνικού πολέμου;
Reading Time: 2 minutes

Αυτή την ΕΕ θέλουν του πυρηνικού πολέμου;

Αυτή την ΕΕ θέλουν του πυρηνικού πολέμου;Σήμερα ανακοίνωσε η βελγική προεδρία του Συμβουλίοιυ της Ε.Ε. στο «Χ», «οι πρεσβευτές της ΕΕ συμφώνησαν

κατ’ αρχήν σε μέτρα που αφορούν τα έκτακτα έσοδα που προέρχονται από τα “παγωμένα” περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας.

  • Τα χρήματα θα χρησιμεύσουν για την υποστήριξη της ανάκαμψης και της στρατιωτικής άμυνας της Ουκρανίας στο πλαίσιο της ρωσικής επιθετικότητας».

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν χαιρέτησε την επίτευξη της καταρχήν συμφωνίας.

 

Μία ΕΕ από πολιτικές μαριονέτες που βαδίζουν κατευθείαν σε πολεμική σύρραξη με την Ρωσία πέρνοντας στο λαιμό τους εκατομμύρια κατοίκους της ΕΕ .
Μία ΕΕ που από την αρχή της ίδρυσης της το 1951 με την Συνθήκη της  Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα αποτελούσε μία καθαρή οικονομική- εμπορική συμφωνία.
Με τη Διακήρυξη του Γάλλου υπουργού εξωτερικών Ρομπέρ Σουμάν στις 9 Μαΐου 1950, εμπνευσμένη από τον Γάλλο αξιωματούχο και εν συνεχεία πρώτο Πρόεδρο της Ανωτάτης Αρχής της ΕΚΑΧ, Ζαν Μονέ, σηματοδοτήθηκε μία νέα περίοδος στην πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης που ταυτίζεται με την έναρξη των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Το σχέδιο Schuman αφορούσε μία προοδευτική ενοποίηση με πρώτο στάδιο τον οικονομικό τομέα και πρώτο βήμα του σταδίου αυτού την κοινή διαχείριση της γαλλο-γερμανικής παραγωγής άνθρακα και χάλυβα υπό μία Ανώτατη Αρχή, στο πλαίσιο μάλιστα ενός οργανισμού που θα είναι ανοικτός στη συμμετοχή κι άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Με αυτό τον τρόπο επιδίωκε να εξασφαλίσει την συλλογική ασφάλεια, το αίτημα της οποίας παραμένει πρωταρχικό ιδιαίτερα μετά από τον μακρόχρονο ανταγωνισμό μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας. Ευθέως δηλώνεται και η δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με στοιχεία υπερεθνικότητας.
Πώς από την ίδρυση της Ευρωπαϊκης Κοινότητας Άνθρακα και χάλυβα  που στόχος της ήταν  η ιστορική επιδίωξη για μια πολιτική ενοποίηση που θα ρύθμιζε πολύ κρίσιμα μεταπολεμικά θέματα κυριαρχίας φτάσαμε σήμερα να απειλόυνται όλα τα κράτη μέλη; Και να απειλούνται με πυρηνικό πόλεμο;
Με πυρηνικό συναγερμό απαντά η Ρωσία στην ανακοίνωση της ΕΕ για κατάσχεση των ρωσικών 300 δισ. ευρώ και απόδοσή τους στην Ουκρανία

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΕΕ ότι θα διαθέσει τα κατασχεμένα 300 δισ. ευρώ της Ρωσίας  για τη στήριξη της ανάκαμψης και των στρατιωτικών αναγκών της Ουκρανίας και την δήλωση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ότι «Με τα χρήματα αυτά η Ουκρανία και όλη η Ευρώπη θα γίνει ένα πιο ασφαλές μέρος για να ζεις» η Ρωσία κήρυξε πυρηνικό συναγερμό!

Αυτή την ΕΕ θέλουν του πυρηνικού πολέμου;

Οι Ευρωεκλογες στις 9 Ιουνίου είναι οι σημαντικότερες εκλογές που θα καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.Αυτή την φορά ψηφίζουμε Έλληνες με καθαρή σκέψη και Έλληνικά ιδανικά και όχι πολιτικές κούκλες που σε όλα απαντούνν ΝΑΙ.


Ψηφίζουμε Ελλήνων Συνέλευσις !!!!!

https://delagrammatikaeleftheria.gr/2024/05/08/afti-tin-ee-theloun-toy-pyrinikoy-polemoy/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1hJohYbp23WmbGcY-YFShyiw81aPoZd1buq56mERKVZcfec6s56sHTuJ4_aem_AdBDYOLE3NnzTm7cY2QqXcbWtMN3neZax1D_1WqcFWvo_pvrMV72vDQK-4BRxueYjSge-_dVVQSouZxBNRN6Hn8s

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια