ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ολικό lockdown στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League: Οι κάτοικοι θα κυκλοφορούν με ειδικές άδειες, κλειστά τα σχολεία! Ε.ΣΥ. ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;;;;

 



Άδεια από τις Αρχές θα πρέπει να πάρουν οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στις 29 Μαΐου προκειμένου να… βγουν από το σπίτι τους και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα λόγω του τελικού του

Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους χωρίς… διαπιστεύσεις!

Ακόμα και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με έγγραφό του, είχε κάνει γνωστή την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία την ημέρα του τελικού ενώ σήμερα (28/5) ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμος Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται «με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα UEFA Europa Conference League στο γήπεδο AEK ARENA και για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των γονέων και των μαθητών της περιοχής, με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29/5/2024».

Επιπλέον, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημέρωσε ότι, «με απόφαση του κ. Δημάρχου, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα λειτουργήσουν από τις 07:00 το πρωί έως τις 13:00 λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των έκτακτων μέτρων που θα ισχύσουν την ημέρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου την Τετάρτη 29/05/2024».

Το δε άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας θα κλείσει για τρεις ημέρες και στην περιοχή θα μπορούν να κινούνται μόνο όσοι έχουν διαπίστευση. Προβλήματα θα υπάρξουν και στην τροφοδοσία των μαγαζιών.

 

Τα μέτρα ασφαλείας δημιουργούν μια «νεκρή ζώνη» τουλάχιστον 1 χιλιομέτρου περιμετρικά του γηπέδου με απαγόρευση στάθμευσης και πρόσβασης στην ευρύτερη περιοχή, πλην αυτών που έχουν διαπιστεύσεις, ατόμων που χρίζουν βοήθειας, ευπαθείς ομάδες, άτομα με αναπηρία και μόνιμους κατοίκους.

Αναλυτικότερα:

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Καππαδοκίας, καθώς και η οδός Πίνδου που παρέχει πρόσβαση από την εθνική οδό στη Λεωφόρο Δεκελείας, η οποία επίσης θα παραμείνει κλειστή κατά μήκος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Επί ποδός είναι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας όπου μοιράζουν πόρτα – πόρτα ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνουν τους πολίτες της περιοχής για τις διαπιστεύσεις τους και τους καλούν να επικοινωνήσουν με το δήμο για περισσότερες οδηγίες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν και στην δημοτική ενότητα Χαλκηδόνας και στους δήμους Νέας Ιωνίας και Γαλατσίου.

Πέραν της περιοχής γύρω από το γήπεδο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν και στην Εθνική οδό (Κηφισός), η οποία στις 29 Μάϊου θα είναι κλειστή από το ύψος της οδού Αχαρνών έως τη Μεταμόρφωση, ενώ κλειστή θα παραμείνει στις 29 Μάϊου και η γέφυρα Βρυούλων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην Αττική Οδό και στα δυο ρεύματα.

Γύρω από το γήπεδο θα υπάρχουν ζώνες ελέγχου της κυκλοφορίας, από τις οποίες θα εισέρχονται μόνο διαπιστευμένα οχήματα και άνθρωποι.


Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι ζώνες ελέγχου καθώς και οι δρόμοι που θα

 παραμείνουν κλειστοί.



«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου με τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ να περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου».

Επίσης ενημερώνουν τους κατοίκους ότι «θα εκδοθούν και θα τους παρασχεθούν επίσημες διαπιστεύσεις».

Το έγγραφο το οποίο μοιράζεται:




Στο έγγραφο δεν αναφέρεται η προέλευση των διαπιστεύσεων, στην προφορική ενημέρωση όμως τους λένε ότι θα είναι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA). Ο τελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιπλέον, θα κλείσουν δρόμοι Δήμων εκτός της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σε οδούς και λεωφόρους των Δήμων Αθηναίων, Μεταμόρφωσης και Πειραιώς.

Απαγόρευση συναθροίσεων
Προσωρινή απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 08.00΄-20.00΄ της Δευτέρας και της Τρίτης 27 & 28-5-2024 και κατά τις ώρες 08.00΄-18.00΄ της Τετάρτης 29-5-2024 επί της οδού Αθηνάς (Πλ. Κοτζιά), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κρατίνου και Ευπόλιδος.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα επιτρέπονται οι κάθετες διελεύσεις οχημάτων, ως ακολούθως:

Λεωφ. Δεκελείας & Ν. Τρυπιά
Λεωφ. Δεκελείας & Προύσσης.
Λεωφ. Δεκελείας & Ελ. Βενιζέλου.
Λεωφ. Δεκελείας & Αναγεννήσεως.
Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως & Χρ. Μαντίκα.
Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως & Ομορφοκκλησιάς.
Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως & Βιθυνίας.

Περιοχή Δήμου Πειραιά:

α) Προσωρινή απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των   οχημάτων, την Τετάρτη 29-5-2024 και από ώρα 06.00΄ έως 22.00’:

Εθν. Μακαρίου, στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Δημ. Φαληρέως/υπόγεια οδός από Σ.Ε.Φ. έως και τη συμβολή της με την Λεωφ. Ποσειδώνος/Ομ. Σκυλίτση.
Καραολή & Δημητρίου, στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς έως και τον ανισόπεδο κόμβο με την Εθν. Μακαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

β) Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Τετάρτη 29-5-2024 και από ώρα 17.00΄ έως 22.00’:

Εθν. Μακαρίου, στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Δημ. Φαληρέως/υπόγεια οδός από Σ.Ε.Φ. έως και τη συμβολή της με την Λεωφ. Ποσειδώνος/Ομ. Σκυλίτση.
Καραολή & Δημητρίου, στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς έως και τον ανισόπεδο κόμβο με την Εθν. Μακαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

πηγη

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια