ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

21 ευρωβουλευτές της Ελλάδας που είχες στείλει στην ΕΕ ψήφισαν την κατάργηση του βέτο των κρατών-Σκέψου καλά ποιους θα στείλεις τώρα Ε.ΣΥ.

 



Οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές της Ελλάδος που είχες στείλει στην ΕΕ ψήφισαν να καταργηθεί το βέτο των κρατών της ΕΕ. Σκέψου καλά ποιους θα στείλεις τωρα Ε.ΣΥ. Έσκυψαν το κεφάλι στις μεθοδεύσεις των ισχυρών της Ευρωπαϊκής

Ένωσης να καταργηθεί το δικαίωμα των κρατών μελών στην άσκηση βέτοη σαρωτική πλειοψηφία των  ευρωβουλευτών της Ελλάδας , μια εξέλιξη η οποία είναι άκρως επικίνδυνη, ιδιαίτερα για τα μικρότερα κράτη.

Η κατάργηση του δικαιώματος στο βέτο ουσιαστικά εγείρει μνήμες από την προσπάθεια των Γερμανών να ασκήσουν έλεγχο σε όλη την Ευρώπη, με πρόσχημα μάλιστα ότι οι αποφάσεις της Ένωσης θα λαμβάνονται πιο άμεσα. Απώτερος στόχος ωστόσο όπως διαφαίνεται είναι να μην υπάρχουν διαφωνίες στα σχέδια και τα συμφέροντα των ισχυρών κρατών.

Συνολικά 291 ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ, 274 ευρωβουλευτές ψήφισαν κατά και 44 ψήφισαν «Παρών».

Μάλιστα, από τους 21 ευρωβουλευτές της Ελλάδας κατά του ψηφίσματος που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας μας, μόνο πέντε καταψήφισαν. Πρόκειται για την ευρωβουλευτή της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία ήταν απούσα από την ψηφοφορία, τον Εμμανουήλ Φράγκο της Ελληνικής Λύσης, τους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο και Κωνσταντίνο Παπαδάκη και τέλος, τον Νίκο Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι απόντες από την σημαντική διαδικασία ήταν οι Θοδωρής Ζαγοράκης της ΝΔ, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Γιάννης Λαγός και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου της ΧΑ.




Την ίδια στιγμή, παρατηρείται ότι η διαφορά στην ψηφοφορία ήταν μόνο 17 ψήφοι, που σημαίνει ότι οι αν οι ευρωβουλευτές της Ελλάδας είχαν προτάξει το συμφέρον της πατρίδας τους καταψηφίζοντας τις περίεργες μεθοδεύσεις των ισχυρών, η υπόθεση θα είχε λήξει.

Παράλληλα, προκαλεί εντύπωση ότι το ψήφισμα για την κατάργηση του βέτο υπερψήφισαν και οι πέντε Κύπριοι ευρωβουλευτές που ήταν παρόντες στην ψηφοφορία, ενώ το σύνολο του ψηφίσματος καταψήφισαν τρεις και δύο δήλωσαν «Παρών».

Τα κράτη που αντέδρασαν σε αυτή την απόφαση ήταν η Πολωνία η οποία ψήφισμα για να αντιταχθεί στις προτεινόμενες αλλαγές, κάνοντας λόγο για μείωση του ρόλου της αρχής της ομοφωνίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, και προσπάθεια για περιορισμό των εξουσιών των κρατών, αλλά και παραβίαση του πολωνικού συντάγματος.  Μάλιστα, η κυβέρνηση τόνισε ότι αυτές οι αλλαγές εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των πιο ισχυρών, δηλαδή της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Την έντονη αντίδρασή της στο ψήφισμα εξέφρασε και η αριστερή κυβέρνηση του Ρόμπερτ Φίκο στη Σλοβακία αλλά και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος σημείωσε: «Για την Ουγγαρία, αυτό αποτελεί ταμπού. Η Ουγγαρία θεωρεί την ομόφωνη λήψη αποφάσεων ως την τελευταία εγγύηση για την προστασία του εθνικού συμφέροντος και στα επόμενα 120 χρόνια κανένα κοινοβούλιο στην Ουγγαρία δεν είναι πιθανό να ψηφίσει υπέρ αυτού. Οπότε καλύτερα να το βγάλουμε από την ευρωπαϊκή ατζέντα».

Πηγή 

Επομένως οποιο δικαίωμα βέτο θα ασκούσε  κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που διατυμπάνιζε μέσα στην βουλή ο σημερινός πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης και τότε ως αντιπολίτευση εκλείπεται και με την βούλα της Ε.Ε .

Άλλη μία φθηνή δικαιολογία για να κυρώσει τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία που στέκονται ως Σχέδια Νόμου απο τις 14/09/2020 και το χειρότερο από όλα είναι ότι από την αιτιολογική έκθεση που κατατέθηκε προς κύρωση της συμφωνίας την οποία υπογράφει ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας ,ο Υπουργός οικονομικών κ.Σταϊκούρας ,ο υπουργός Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκος και ο αναπληρωτής Υπουργός εξωτερικών κ.Βαρβιτσιώτης αναφέρονται μεταξύ άλλων οτι η κύρωση συνεργασίας θα αποφέρει σημαντικά ωφέλη στον πολιτικό,εμπορικό και οικονομικό τομέα της Ελλάδας.

Είδατε τι κάνει η φιλοξενία του κ.Μητσοτάκη ;«Γιατί η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάνει διακοπές με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας;»




Μία εικόνα χίλιες λέξεις !!!!!!




Οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές της Ελλάδος που είχες στείλει στην ΕΕ ψήφισαν να καταργηθεί το βέτο των κρατών της ΕΕ. Σκέψου καλά ποιους θα στείλεις τωρα Ε.ΣΥ.

Άλλος ένας λόγος να ψηφίσεις στις 9 Ιουνίου στις Ευρωεκλογές την Ελλήνων Συνέλευσις !!!!!

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

email: e.delagrammatika@eurovouli.gr     Τηλ:  6976653520

ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΟ facebook : Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτης Ελλήνων Συνέλευσις 

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ twitter Χ :   Δελαγραμματικά Ελευθερία @EDelagrammatika

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ instagram: Δελαγραμμάτικα Ελευθερία- Υπ.Ευρωβουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις  

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ :  Tik-Tok

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.
1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.
1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.
1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.
1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.
1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.
1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με ΣΕΛΙΔΑ 37 από 40  σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.
1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.
1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.
1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.
ΣΕΛΙΔΑ 38 από 40

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια