ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παραδοχή του Dr Fauci: επινόησε ο ίδιος τους θανατηφόρους «κανόνες COVID» που επιβλήθηκαν σε όλο τον πλανήτη – μια στημένη απάτη με εκατομμύρια θανάτους ανθρώπων!

 



Ο Fauci είπε ψέματα ενόρκως και επινόησε ο ίδιος τα παράλογα μέτρα για τον COVID, που εκτίναξαν τα ποσοστά θανάτων, όπως lockdown, κοινωνική απόσταση και μάσκες χωρίς να βασίζονται καθόλου σε επιστημονικά δεδομένα!

Τον Ιούλιο του 2023, ο ο Γερουσιαστής RandPaul, ανέκρινε τον Fauci για τα ψέματα που είπε πως ο Covid έκανε την εμφανισή του σε μια υπαίθρια αγορά στη Γουχάν. Τα email που βγήκαν στη δημοσιότητα αποκάλυψαν ότι ο Fauci είχε άμεση γνώση του εργαστηρίου και των δραστηριοτήτων του Wuhan.

 

Ομολόγησε επίσης ότι ο κανόνας της κοινωνικής απόστασης στα έξι πόδια (2 μέτρα) ήταν μια δική του επινόηση που δεν θυμόταν πώς προέκυψε…

Η Dailymail.co.uk αναφέρει την συνομιλία: «Ξέρεις, δεν θυμάμαι. πως εμφανίστηκε», είπε σύμφωνα με τα πρακτικά της επιτροπής όταν πιέστηκε για το πώς προέκυψε αυτό το μέτρο που ήταν κόντρα σε όλη την γνωστή επιστημονική βιβλιογραφία.

Πρόσθεσε ότι «δεν γνώριζε μελέτες» που υποστήριζαν την κοινωνική αποστασιοποίηση, παραδεχόμενος ότι τέτοιες μελέτες «δεν θα μπορούσαν» να γίνουν…



Για τις μάσκες

Εκτός από το ότι δεν προέβαλε κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει την κοινωνική απόσταση, ο Fauci είπε στον σύμβουλο της επιτροπής ότι δεν θυμόταν να είχε διαβάσει κάπου πως οι μάσκες και κυρίως στα παιδιά θα απέτρεπαν τον COVID.

Υπενθύμιση: Το καιρό εκείνο είχαμε παρουσιάσει πολλές έρευνες να αποδείκνυουν πως οι μάσκες είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα, ενώ δεν είχε βρεθεί καμία που να υποστηρίζει πως προστατεύει!

«Θυμάστε να είδατε κάποιες μελέτες ή δεδομένα που να υποστηρίζουν τις μάσκες για τα παιδιά;» ρωτήθηκε.

«Μπορεί να το έκανα», απάντησε πριν προσθέσει «αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανα».

– Η αλήθεια, είναι πως εκείνο το διάστημα όποτε ανεβάζαμε μια έρευνα που έδειχνε τις βλαβερές συνέπειες που προκαλούσαν οι μάσκες στην υγεία, δεχόμασταν όχι μόνο την λογοκρισία των Hellenic Hoaxes αλλά και την επιθετική συμπεριφορά του πλανεμένου κοινού, που μας αποκαλούσαν εώς και δολοφόνους… ( ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ Fauci ΤΑ Hellenic Hoaxes ΝΑΙ; η ΟΧΙ;)

Η απάντησή του Φάουτσι όσον αφορά τις μάσκες ήταν: «Νομίζω ότι μεταδίδεται στον αέρα…».




Περαιτέρω, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) είπε στον σύμβουλο ότι πιστεύει ότι η θεωρία διαρροής του εργαστηρίου – η ιδέα δηλαδή ότι ο COVID ξεκίνησε στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν – είναι κι αυτό μια «πιθανότητα».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει πτυχές συνωμοσίας σε αυτό», είπε, προσθέτοντας «θα μπορούσε όμως, να είναι όντως διαρροή εργαστηρίου».





Πρόσφατα ανακάλυψαν ότι ο πρώην κορυφαίος βοηθός του Φάουτσι, ο Δρ. Ντέιβιντ Μόρενς, απο τον προσωπικό του λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διέγραφε αρχεία για να αποφύγει τους νόμους περί διαφάνειας της κυβέρνησης βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA).
Η περιφρόνησή του για τα αιτήματα FOIA ήταν τόσο κραυγαλέα που καυχιόταν στα email σε συναδέλφους του, πως έμαθε να κάνει την επίσημη αλληλογραφία να «εξαφανίζεται» και ότι θα διέγραφε πράγματα που δεν «ήθελαν να δουν οι New York Times».

Αυτή η αποκάλυψη συγκλόνισε τον πρόεδρο της επιτροπής Brad Wenstrup, R-Ohio, τόσο που ζήτησε από τον Fauci να παραδώσει το προσωπικό του email και τα αρχεία τηλεφώνου του στο ανακριτικό όργανο.

Η άλλη συγκλονιστική παραδοχή του Fauci ήταν ότι «ποτέ» δεν εξετάζει τις επιχορηγήσεις που υπογράφει, μερικές από τις οποίες ανέρχονται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων.

«Ξέρετε, τεχνικά, υπογράφω σε κάθε συμβούλιο, αλλά δεν βλέπω τις επιχορηγήσεις και απο που είναι. Δεν κοιτάζω ποτέ τι επιχορηγήσεις υπάρχουν», είπε στον σύμβουλο της επιτροπής.

Επιπλέον, είπε ότι «δεν είναι σίγουρος» ότι τα ξένα εργαστήρια που λαμβάνουν χρήματα από τις αμερικανικές επιχορηγήσεις, όπως αυτό της Γουχάν – το οποίο μελετούσε τους κοροναϊούς χρησιμοποιώντας επίσης τα λεφτά των φορολογουμένων την εποχή που ξεκίνησε η πανδημία – λειτουργούν με τα ίδια πρότυπα ασφάλειας των αμερικανικών εργαστηρίων.

Ο Fauci είπε ακόμα ότι τα χρήματα που έδωσε ως μέρος της διαδικασίας επιχορήγησης του NIAID δεν πέρασαν από κανέναν έλεγχο εθνικής ασφάλειας.





Το θλιβερό, σε όλες αυτες τις αποκαλύψεις, είναι πως οι γιατροί υποστήριξαν τις επινοήσεις του Δρ. Φάουτσι και μάλιστα με τον πιο αυταρχικό τρόπο, χωρίς να κάνουν τον παραμικρό έλεγχο στις δεκάδες έρευνες που αποδείκνυαν το αντίθετο!

Δε μπήκαν καν στον κόπο να ψάξουν το παρελθόν του, είναι ο ίδιος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας που και μόλυνε τους ανθρώπους με ακατάλληλα φάρμακα με σκοπό να αποκτήσουν AIDS, που δεν ήταν παρά μια ασθένεια των φαρμάκων!

 

Αυτό δείχνει όχι μόνο το χαμηλότατο επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης αλλα και την αήθης συμπεριφορά απέναντι στους ασθενείς τους, και τους όρκους που για το προσωπικό τους συμφέρον είναι πρόθυμοι να καταπατήσουν ακόμα και στην περίπτωση που αφορά εκατομμύρια ζωές ανθρώπων!

Δείτε την παραδοχή γιατρού πόσα λεφτά θα έβγαζε αν ζητούσε απο τους ασθενείς της να εμβολιαστούν, θα είχε βγάλει 1,5 εκατ. δολλάρια!

Πηγη

Δείτε περισσότερα για το θέμα: Γιατί δεν υπήρξε ποτέ πανδημία Covid αλλα Ιατροκτονία – Όλα τα στοιχεία μαζεμένα!

σ.σ. ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΩ “ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ” , ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ. ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟΨΗΣ;;; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια