ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο τόπος που συμβαίνουν όλα!!

 

Ο τόπος που συμβαίνουν όλα!!


Μας έμαθαν ότι ζούμε σ’ έναν μικρό τόπο, μια μικρή χώρα. Μας έκρυψαν ότι ο τόπος μας είναι ολόκληρος ο πλανήτης. Για εμάς τους Έλληνες εννοώ, που κάποιοι μικροί άνθρωποι εποφθαλμιούν την ύπαρξη μας και απεργάζονται τον αφανισμό μας. Με δούρειους ίππους προσπάθησαν και πέτυχαν να αλώσουν την εθνική μας συνείδηση και σύνδεση, καθιστώντας μας φθινοπωρινά φύλλα στον άνεμο.


Χιλιάδες χρόνια διαρκεί αυτή η ιστορία, πάντοτε με συμφορές για το Έθνος μας. Και είναι όλα καταγεγραμμένα, είναι όλα μπροστά μας, αλλά αντί να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις που λάβαμε, αποστρεφόμαστε την αλήθεια, βαδίζοντας σε κακοτράχαλες ατραπούς.

Εδώ συμβαίνει ένα τραγικό παράδοξο, μια ασυναρτησία και αναντιστοιχία πραγματικών
γεγονότων με την καθολική μας αντιληψημότητα, αξιολόγηση και παραδοχή. Ο «μικρός μας κόσμος» είναι το κέντρο της γης και κέντρο αυτού οι Δελφοί. Από εδώ ξεκίνησαν οι αετοί του Διός και εδώ επέστρεψαν. Εδώ γεννήθηκαν οι επιστήμες όλες, εδώ η αέναη αναζήτηση του υπέρτατου. Ξεπήδησε η νόηση, η κοσμοθέαση και η τεκμηρίωση του ανθρώπου ως Θείου δημιουργήματος.

Όμως αυτά δεν αρέσουν σε κάποιους. Οι σκοποί τους πλέον στους χρόνους που ζούμε, είναι ολοφάνερο. Ο’ τι επιχειρούσαν εν κρυπτό, τώρα άνευ παραπετάσματος και αστείων δικαιολογιών, εξαπολύονται κατά ριπάς εναντίον μας. Βαλλόμεθα σωρηδόν μετά πρωτοφανούς μανίας και μίσους. Τα βλέπουμε, τα ζούμε, αλλά η απορία είναι γιατί τα επιτρέπουμε. Απάντηση: Ξεχνάμε εύκολα και όλος ο πολιτικός κύκλος που μας περιβάλλει, κάνει τα πάντα ώστε να εδραιωθεί η λήθη.

Ένας μόνον στις μέρες μας, μας επεσήμανε πως έρχονται άσχημα πράγματα για την πατρίδα μας. Όχι ως μάντης κακών, αλλά ως εφαλτήριο αποτίναξης του ζυγού και της σκόνης που κάλυψε την δυναμική του Έθνους μας. Ο κ. Αρτέμης Σώρρας εμφάνισε με πειστικότητα την άσχημη πορεία που επιλέξαμε ωθούμενοι από ιδιοτέλεια και ανευθυνότητα. Και δεν έμεινε στις διαπιστώσεις, παρά ανέδειξε και πρόσφερε τις μοναδικές λύσεις με πλήρη τεκμηρίωση. Και κατέστησε την Ελλήνων Συνέλευσις ως την δύναμη αυτών των ίδιων των πολιτών, για την ανατροπή της καταστροφικής πορείας που άγουμε και οριστική, νομοτελειακή εξαφάνιση των εχθρών του Έθνους μας.

Τα χτυπήματα πολλά και συνεχόμενα. Και δεν μένω μόνον στα λεγόμενα καιρικά φαινόμενα και την αήθη, ψευδή δικαιολογία περί κλιματικής κρίσης. Είναι και οι πολιτικές επιλογές που επιβάλλουν στον Έλληνα πολίτη περιορισμούς, εγκλεισμός και φίμωση. Αυτοί που ψηφίσαμε είναι πλέον εκτός ελέγχου. Απαγορεύσεις, τσιμπήματα, μασκοφόρια, περιορισμός μετρητών, νέες ταυτότητες, ψηφιακό πορτοφόλι, αλλογενείς, προδοσίες, κατάπτωση ηθών και ο’ τι διαστροφικό βάλλει ο νους, συμβαίνουν εδώ σ’ αυτό τον τόπο, διότι η Ελλάς είναι το κάστρο της Ελευθερίας. Αν πέσει αυτό το οχύρωμα της ανθρωπότητας, τότε όλα θα είναι εύκολα για τους εχθρούς μας. Και το σκότος θα καλύψει τον πλανήτη.

Χρήστος Κράγιας

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://esykpddm.blogspot.com/2023/10/blog-post_6.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια