ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Βγάζουν πράσινα τα σπίτια να μην πληρώσουν αποζημίωση!!! Στη Μαραθέα οι κάτοικοι έδιωξαν την επιτροπή

 


Στα κάγκελα είναι οι κάτοικοι των χωριών που είδαν τα σπίτια τους να είναι βουτηγμένα στο νερό, από την αξιολόγηση των επιτροπών… που φαίνεται πως έχουν εντολές από την κυβέρνηση να τα βγάλουν… όλα πράσινα (εκτός αν έπεσαν), για να γλιτώσει τις αποζημίωσεις.

Μιλάμε για εμπαιγμό και κοροϊδια των ανθρώπων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (όχι μόνο στην Μαραθέα Καρδίτσας όπως θα δείτε παρακάτω), αλλά σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας.

Στη Μαραθέα

“Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν χάσει όλη τους την περιουσία και περίμεναν καλύτερη αντιμετώπιση από το κράτος που όμως δεν την βλέπουν.

Έκρυθμη κατάσταση επικρατεί από το πρωί της Τετάρτης στην Μαραθέα Καρδίτσας με τους κατοίκους να είναι ανάστατοι με τα όσα συμβαίνουν με την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου υποδομών που ελέγχει την καταλληλότητα των σπιτιών.

Η επιτροπή που βρίσκονταν από το πρωί στο χωριό, ήθελε να χαρακτηρίσει όλα τα σπίτια ΠΡΑΣΙΝΑ, δηλαδή ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Αυτό εξόργισε τους κατοίκους μιας και τα σπίτια τους βρίσκονταν για 10 και πλέον μέρες μέσα στο νερό και αυτό προκάλεσε τεράστιες φθορές στους τοίχους, τα ξύλα κ.λ.π.

Αυτή την στιγμή στα σπίτια υπάρχει ακόμη υγρασία και δεν μπορούν να φανούν τα όποια προβλήματα. Όταν όμως στεγνώσουν, τότε οι σοβάδες στους τοίχους θα αρχίσουν να καταρρέουν, τα πλακάκια να ξεκολλάνε κ.λ.π.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία ντουλάπα που να μην έχει φουσκώσει και σκεβρώσει.

Οι κάτοικοι ζήτησαν να χαρακτηριστούν τα σπίτια τους ΚΙΤΡΙΝΑ για να μπορούν να αποζημιωθούν για την επισκευή των σπιτιών τους.

Η επιτροπή αντέδρασε και οι κάτοικοι τους έδιωξαν κακήν – κακώς από το χωριό.

Παρόμοιο πρόβλημα υπήρξε καις τον Βλοχό που όμως σε κάποιον βαθμό έχει διευθετηθεί.

Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν χάσει όλη τους την περιουσία και περίμεναν καλύτερη αντιμετώπιση από το κράτος που όμως δεν την βλέπουν”.

www.alithianews.gr

ΠΗΓΗ: https://www.energospolitis.gr/katoikoi-epitropes-marathea-12/

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://esykpddm.blogspot.com/2023/10/blog-post_68.html?fbclid=IwAR3pwy80LgwSfg06ug9ECDWYb3W-QMSDNAML9yWKcQt7O-ZB255f1OzlqdU

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια