ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η πραγματική εικόνα της οικονομίας στην Ελλάδα σήμερα

 

https://youtu.be/LC0tbset43w

Στην εκπομπή ο δρόμος για την αλήθεια του Ράδιοδιαφωνώ, με παρουσιάστρια την Αθανασιάδου Ιωάννα, ήταν καλεσμένος ο Υπ. ευρωβουλευτής Κυπραίος Εμμανουήλ, με κύριο θέμα συζήτησης την οικονομία και την χρηματοπιστωτική σταθερότητα.


Με αφορμή τους διάφορους επενδυτικούς τίτλους, που δίνουν γνωστοί οικονομικοί οίκοι, ώστε να αποτυπώσουν την αναβάθμιση της Ελλάδας στον τομέα αυτό, αναπτύχθηκε μια πολύ ωραία συζήτηση, με τον καλεσμένο κ. Κυπραίο να απαντάει σε διάφορα ερωτήματα της παρουσιάστριας.


Ουσιαστικά ο Υπ. Ευρωβουλευτής, αποδόμησε τους όποιους ισχυρισμούς και δημοσιεύματα για βελτιώση της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας, κάνοντας λόγο για παραπλανητικά δημοσιεύματα και τίτλους του φαίνεσθαι, οι οποίοι δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, με βάση τα όσα βιώνουμε ως πολίτες. Ακόμη έκανε λόγο λόγω για την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητα μας, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των τιμών σε όλους τους τομείς.


Τέλος, στο ερώτημα της παρουσιάστριας για λύσεις, απάντησε τονίζοντας την τεράστια δυναμική που διαθέτει η χώρα μας για να ξεκινήσει μια ταχύτατη ανάπτυξη μέσα από την παραγωγικότητα, κάτι που δεν συμβαίνει από τους κυβερνώντες, αλλά ούτε διεκδικείται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, βάζοντας φρένο, ολοένα και περισσότερο στις πραγματικές δυνατότητες της χώρας μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια