ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στην πραγματική Δημοκρατία το ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ δεν έχει εμπόδια

 

https://youtu.be/wgRnwR25qxc

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Ευθυμία Εφραιμίδου στο AEGEAN VOICE 107,5 Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024.

✅ Στις 9 Ιουνίου Ψηφίζουμε Όλοι »Ελλήνων Συνέλευσις»

🔹 Για τον ΕΛΕΓΧΟ όλων των συμβάσεων και των συνθηκών διαχρΗ Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Ευθυμία Εφραιμίδου στο AEGEAN VOICE 107,5 Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024.
✅ Στις 9 Ιουνίου Ψηφίζουμε Όλοι »Ελλήνων Συνέλευσις» 🔹 Για τον ΕΛΕΓΧΟ όλων των συμβάσεων και των συνθηκών διαχρονικά και αποκατάσταση κάθε οικονομικής βλάβης. 🔹 Για την Διεκδίκηση του κληρονομικού και οικονομικού μας πλούτου. 🔹Για την Ασφάλεια. 🔹 Για την Ανάδειξη, Αναγνώριση και Προάσπιση όλων των Πνευματικών Πολιτισμικών και Κληρονομικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας. Ψηφίζουμε ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και όλα μπαίνουν στην ορθή, αληθινή τους θέση. ✅ Η Στιγμή της Μεταρρύθμισης είναι Τώρα! 🌐 http://www.eurovouli.gr 🌐 http://www.artemis-sorras.gr 🌐 http://www.e-sy.gr

🔹 Για την Διεκδίκηση του κληρονομικού και οικονομικού μας πλούτου.

🔹Για την Ασφάλεια.

🔹 Για την Ανάδειξη, Αναγνώριση και Προάσπιση όλων των Πνευματικών Πολιτισμικών και Κληρονομικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας.

Ψηφίζουμε ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και όλα μπαίνουν στην ορθή, αληθινή τους θέση.

✅ Η Στιγμή της Μεταρρύθμισης είναι Τώρα!

🌐 http://www.eurovouli.gr
🌐 http://www.artemis-sorras.gr
🌐 http://www.e-sy.gr

#ελλήνωνσυνέλευσισ #ελληνωνσυνελευσισ #πολιτική #πολιτικη #υποψήφιοιβουλευτές #υποψηφιοιβουλευτες #εθνοσυνέλευση #εθνοσυνελευση #ελλήνωνσυνέλευσις #ελληνωνσυνελευσις #ελληνων_συνελευσισ #αρτέμησσώρρασ #αρτεμησσωρρασ #αρτεμησ_σωρρασ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια